UTVALDA VANDRINGAR NÄRA NICE!

Att vandra till fots är det perfekta sättet att utforska sin omgivning på. Det här är den första boken i HIKE- serie med 15 utvalda vandringar i nära anslutning till stad av Charlotte Gawell och Patrik Engström.

Så här beskriver författarna sin bok:

I den här boken delar vi med oss av den region som vi känner så väl och tycker så mycket om: Nice. En av Europas främsta regioner för vandring med ett gigantiskt nät av leder. Och inte minst- här kan du vandra året om. Vi har vaskat fram, de i vårt tycke, 15 bästa vandringspärlorna i närheten av Nice. Lättillgängliga och med en garanterad spektakulär naturupplevelse. Här finns havsnära vandringar och vandringar lite högre upp i bergen. För dig som vill starta lugnt finns det en hike som går mitt i Nice och vi har även med några vandringar i nationalparken Mercantour.

Samtliga vandringar i den här boken når du inom cirka en timma med bil. De flesta kan du även nå lätt med tåg eller buss. Vi tipsar också om var du tar din välförtjänta after walk, och vi har passat på att lägga till en del som vi kallar ¨När du ändå är här¨, med saker som vi gillar att göra i närheten. Som extra back up finns dessutom en QR kod på rutten. Scanna in den i din telefon så kan du hålla koll så att du inte går i galen riktning.

Att vandra till fots är det perfekta sättet att utforska sin omgivning på. Det här är den första boken i vår HIKE- serie med 15 utvalda vandringar i nära anslutning till stad.

Läs mer om författarna på förlagets hemsida

Hike Nice 2023 på Svenska
Hike Nice village

Planera din nästa vandring i god tid på förhand!

AT YOUR SERVICE

from Tuesday to Saturday 10:00-13:30 and 15:30-19:00

and baking something fresh every day

By arrival with private vehicle the closest parking is the “La Poste” with entrance just in front of us on rue Vauban, outdoor parking and the garage “Pré-des-Pêcheurs” in the harbour.

OTHER NEWS & NEWSLETTERS